Contact|

Congres Kind & Trauma


11 oktober 2022 | Van der Valk Zuidas Amsterdam & online

Infomarkt

Op het Congres Kind & Trauma wordt een informatiemarkt ingericht waar verschillende bedrijven en organisaties zich presenteren.

Bent u werkzaam met of voor (zorg)professionals in het sociale domein? En heeft u interesse om uw product of dienst onder de aandacht te brengen en meer bekendheid te geven? Dan is deelnemen aan de informatiemarkt tijdens het Congres Kind & Trauma de uitgelezen kans om uw aanbod aan uw doelgroep te presenteren! Er is de mogelijkheid om een flyer bij te voegen aan de congrestas voor de deelnemers, een advertentiesheet aan de pauze toe te voegen en/of een stand te huren. Dit alles is ook te combineren met een advertentie in het blad Sozio (mediapartner van het congres). 

Bent u geïnteresseerd om op deze informatiemarkt aanwezig te zijn? Ga dan direct naar het online inschrijfformulier om uw organisatie in te schrijven. Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden overleggen? Neem dan contact met Philippine Herkes via philippine@mailswp.com of bel naar 020-3697237.

Verschillende bedrijven en organisaties zullen zichzelf presenteren. Organisaties die zich reeds hebben aangemeld zijn:

Uitgeverij SWP, dé uitgeverij voor educatie, vak & wetenschap. www.swpbook.com

Logavak Opleidingen verzorgt bij- en nascholing voor professionals in GGZ, Jeugdzorg, Kinderopvang, Management, Onderwijs, Psychologie, Zorg en Welzijn via specialisatie-leergangen, cursussen, meerdaagse opleidingen en workshops. www.logavak.nl

King nascholing, de opleidingsaanbieder voor professionals in de GGZ, Jeugdzorg, gehandicaptenzorg en het onderwijs. Al ons aanbod is geaccrediteerd bij de verschillende beroepsverenigingen. www.kingnascholing.nl